زندگی در نیوبرانزویک

نیوبرانزویک (New Brunswick) یکی از زیباترین استان‌های کانادا با طبیعتی فوق‌العاده چشم‌نواز و مردمی دوزبانه، هم انگلیسی و هم فرانسوی‌ زبان است. این استان وسعت به مراتب کوچک‌تری از انتاریو و بریتیش کلمبیا داشته و هزینه‌های زندگی در آن، در مقایسه با استان‌های غربی کانادا به مراتب مقرون‌به‌صرفه‌تر است، به همین خاطر اگر برنامه مهاجرت به کانادا دارید یا می‌خواهید در دانشگاه‌های این کشور با هزینه کمتری تحصیل کنید، بهتر است که در ادامه این مقاله با شرایط و هزینه‌های زندگی در نیوبرانزویک آشنا شده و سپس تصمیم بگیرید. پس تا انتهای این راهنمای جامع زندگی در نیوبرانزویک همراه آتلانتیک 724 باشید.

زندگی در نیوبرانزویک

برای مشاوره حضوری و تلفنی رایگان فرم زیر را تکمیل کنید

فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان موسسه مهاجرتی آتلانتیک 724 در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و شرایط شما را رازیابی کنند.

استان نیوبرانزویک در یک نگاه

استان نیوبرانزویک با 72908 کیلومتر‌مربع وسعت یکی از استان‌های جنوب شرقی در کانادا است. این استان 800243 نفر جمعیت داشته و مرکز آن شهر فردریکتون است که بیشتر مردمش به انگلیسی صحبت کرده و مابقی فرانسوی‌ زبان هستند. مانند دیگر استان‌های شرقی کانادا، زمستان‌ها نیوبرانزویک سرد است؛ ولی تابستان‌هایش هوایی معتدل، گرم و مطلوب دارد.

نقشه نیوبرانزویک

استان نیوبرانزویک در جنوب شرقی کانادا با اقیانوس اطلس در شرق، ایالت مین آمریکا در جنوب غربی، جزیره پرنس ادوارد و استان  نوا اسکوشیا در جنوب شرقی و استان کبک در غرب همسایه است. این استان همراه با نوا اسکوشیا و جزیره پرنس ادوارد به‌ عنوان استان‌های دریایی کانادا شناخته می‌شود.

سه شهر مهم این استان فردریکتون، سنت جان و مونکتون است که هر سه نقش مهمی در استان داشته و میزبان بیشترین تعداد مهاجران هستند. در ادامه این شهرها را بیشتر معرفی خواهیم کرد.

شهرهای استان نیوبرانزویک کانادا

گفتیم که سه شهر مهم نیوبرانزویک، فردریکتون، سنت جان و مونکتون است. فردریکتون به‌ عنوان مرکز استان حدود 59 هزار نفر جمعیت داشته و بهترین شهر برای تحصیل است؛ زیرا دانشگاه اصلی نیوبرانزویک و دانشگاه سنت توماس در این شهر واقع شده است.

دومین شهر مهم استان، سنت جان با 74 هزار نفر جمعیت است. ساکنان فرانسوی‌ زبان این شهر از دیگر مناطق استان بیشتر بوده و حدود نیمی از جمعیت را شامل می‌شود. در حال حاضر هم سنت جان یکی از مترقی‌ترین شهرهای شرق کشور با طبیعت بی‌نهایت زیبا و چشم‌نواز است.

مونکتون سومین شهر مهم نیوبرانزویک با حدود 82 هزار نفر جمعیت است که 30% از مردم این شهر هم فرانسوی‌ زبان هستند.

مزایای زندگی در نیوبرانزویک

مهم‌ترین مزیت زندگی در نیوبرانزویک، امکان زندگی در کانادا است. دومین مزیت مهم هم که در ابتدای مقاله هم به آن اشاره کردیم، هزینه پایین زندگی در مقایسه با دیگر استان‌های کانادا از جمله استان‌های غربی است. به طور مثال هزینه خوردوخوراک و اجاره مسکن در نیوبرانزویک به مراتب مقرون‌به‌صرفه‌تر است و به‌ عنوان یکی از ارزان‌ترین استان‌های کشور شناخته می‌شود.

طبیعت زیبای نیوبرانزویک مسئله دیگری است که بسیاری از مهاجران به‌خاطر آن، این استان را انتخاب می‌کنند تا از شلوغی شهرهای بزرگ غرب کشور دور باشند. هوای نسبتاً معتدل‌تر از دیگر استان‌ها همراه با شهرهای ساحلی، طبیعت زیبا و مناطق کوهستانی باعث شده تا بیشتر مردم استان، آخر هفته‌هایشان را در طبیعت بگذرانند و بخشی از درآمد استان از صنعت توریست و حضور گردشگران و طبیعت‌گردان باشد.

مردم خونگرم و مهمان‌نواز، حضور مهاجران، امکان زندگی در فضای دوزبانه، امکان تحصیل در دو دانشگاه مهم با شهریه مقرون‌به‌صرفه از دیگر مزایای زندگی در نیوبرانزویک است، حالا به نظر شما زندگی در این منطقه نکات منفی هم دارد؟

معایب زندگی در نیوبرانزویک

مثل زندگی در هر نقطه دیگری در دنیا، نیوبرانزویک هم یک‌سری نکات منفی دارد که مهم‌ترین آن برای مهاجران ایرانی، زندگی در شرایط دوزبانه است. در حالی که بیشتر مهاجران ایرانی باید برای زندگی در محیط، خودشان را به زبان انگلیسی تطبیق دهند، دو شهر مهم استان یعنی سنت جان و مونکتون مردم فرانسوی‌ زبان هم دارد که این مورد شاید برای برخی از خانواده‌ها به خصوص آن‌هایی که بچه مدرسه‌ای دارند، معضل جدی باشد.

مسئله بعدی زمستان‌های نسبتاً برفی استان است. در کنار هوای معتدل و گرم تابستانی، شاید برخی از مهاجران ایرانی به خصوص آن‌هایی که از شهرهای گرمسیری ایران به کانادا مهاجرت کردند، زمستان‌های برفی استان را دوست نداشته باشند.

سومین مورد کم‌بودن موقعیت‌های شغلی در نیوبرانزویک است. این استان بر‌خلاف استان‌هایی مانند آلبرتا، بریتیش کلمبیا و انتاریو بازار کار فعال و پویایی ندارد و به همین خاطر به راحتی نمی‌توان در آن کار پیدا کرد.

نرخ بیکاری استان در حال حاضر 5% است که برای کشوری با موقعیت کانادا، تقریباً بالا است. اقتصاد این استان بر پایه کشاورزی، ماهیگیری و توریسم در تابستان می‌گذرد و شاید پیدا کردن کارهای تخصصی برای مهاجران نیاز به زمان بیشتری داشته باشد؛ و همین مسئله با خرج و مخارج زندگی یک مهاجر، مشکل بزرگی محسوب شود. با این حساب بیایید هزینه‌های کلی زندگی در نیوبرانزویک را بررسی کنیم.

هزینه زندگی در نیوبرانزویک

هزینه زندگی در نیوبرانزویک

هزینه زندگی در نیوبرانزویک به‌صورت ماهانه را می‌توانید با سرچ عبارت cost of living new Brunswick در گوگل پیدا کنید و در پایان هر سال میلادی، آپدیت کاملی از این هزینه زندگی در کانادا داشته باشید. در حال حاضر یعنی در نوامبر 2023 هزینه‌های اصلی زندگی در این استان به شرح زیر است:

  • هزینه اجاره ماهانه در مرکز شهر، آپارتمان یک‌خوابه 755 دلار کانادا
  • هزینه اجاره ماهانه خارج از مرکز شهر، آپارتمان یک‌خوابه 635 دلار کانادا
  • هزینه اجاره ماهانه در مرکز شهر، آپارتمان دوخوابه و بزرگ‌تر 1309 دلار کانادا
  • هزینه اجاره ماهانه خارج از مرکز شهر، آپارتمان دوخوابه و بزرگ‌تر 1030 دلار کانادا
  • هزینه اینترنت ماهانه از 67 دلار کانادا به بالا
  • هزینه ماهانه ‌ قبض‌ها از 82 دلار برای یک نفر تا 162 دلار کانادا برای خانواده
  • هزینه ماهانه بلیت وسایل حمل‌ونقل عمومی حدود 82 دلار کانادا
  • هزینه هر لیتر بنزین 19/1 دلار کانادا

آب‌وهوای نیوبرانزویک کانادا

در مورد آب‌وهوای نیوبرانزویک گفتیم که بخشی از درآمد این استان از حضور توریست‌ها در بهار و تابستان است. هوای منطقه در طی این 6 ماه بسیار مطبوع، دلنشین و مناسب حضور طبیعت‌گردان و کمپ است؛ اما با رسیدن پاییز، هوا به مرور سرد شده و زمستان‌ها به شدت سرد و برفی است.

دمای هوا در بیشتر شهرهای استان در سردترین روزها 13- است و تقریباً نیمی از زمستان همراه با بارش برف است، در طول سال هم معمولاً میانگین دمای هوا از 25 تا 27 درجه بیشتر نمی‌شود.

فرهنگ و زبان نیوبرانزویک

مردم نیوبرانزویک مثل دیگر مردم کانادا مهمان‌نواز و با روی خوش همراه مهاجران مشغول زندگی هستند و کمتر مسائل نژادپرستی و موارد مشابه در کل کشور دیده می‎شود.

در حال حاضر حدود 65% از مردم استان انگلیسی زبان و 35% فرانسوی‌ زبان هستند. زبان دانشگاه‌های مهم استان انگلیسی است و دانشجویان ایرانی با داشتن آیلتس یا تافل می‌توانند از دانشگاه‌ها و در مقاطع مختلف تحصیلی پذیرش بگیرند.

فرهنگ استان ترکیبی از فرهنگ انگلیسی و فرانسوی است و رد پای مهاجرانی که در قرن‌های 18 و 19 به این ناحیه مهاجرت کردند، به خوبی در فستیوال‌ها و مراسم‌هایی مانند کریسمس، عید پاک و مراسم شکرگزاری دیده می‎شود.

جاذبه‌های گردشگری استان نیوبرانزویک

نیمی از دیدنی‌های منطقه نیوبرانزویک، طبیعت زیبای آن و پارک‌های مناسب کمپ است؛ که باید به آن شهرهای ساحلی با چشم‌انداز اقیانوس اطلس را هم اضافه کنیم تا خودتان متوجه شوید، این استان چه ترکیب بهشتی از دریا، ساحل، کوهستان و جنگل است.

  •  پارک ملی و خلیج فاندی: مهم‌ترین جاذبه استان پارک ملی و خلیج فاندی است که 120 کیلومتر فضای پیاده‌روی، کوه‌پیمایی و ترکنیگ دارد و با ترکیبی از مناطق مرتفع کوهستانی، دره و جنگل، بهشتی برای طبیعت‌گردان و ساکنان شهرهای مختلف است که می‌خواهند آخر هفته را در دل طبیعت بگذرانند.
  • سایت طبیعی هاپ ول راکز: سایت طبیعی هاپ ول راکز دومین جاذبه فوق‌العاده نیوبرانزویک است که هم برای پیاده‌روی در دل طبیعت مناسب است و هم برای کایاک‌سواری در رودخانه‌های خروشان پیشنهاد می‌شود.
  • فانوس دریایی: جاذبه بعدی فانوس دریایی‌های دل اقیانوس است که به دلیل موقعیت ساحلی استان تا دلتان بخواهد، از گذشته به یادگار مانده است. معروف‌ترین فانوس دریایی‌های منطقه چوبی و در سواحل صخره‌ای است.
  • بازار محلی فردریکتون: این مکان برای بسیاری از توریست‌ها یک تجربه ناب از سفر به نیوبرانزویک است. در این بازار محلی می‌توانید بهترین محصولات ارگانیک مانند گوشت، لبنیات، نان و انواع نوشیدنی را مستقیماً از تولیدکنندگان بخرید.

اگر به دنبال تجربه ماهیگیری هستید، در ساحل رودخانه میرامیچی می‌توانید به دیگران پیوسته و در ساحل یکی از بزرگ‌ترین رودخانه‌های محل زندگی ماهی سالمون، تجربه جدیدی داشته باشید.

حمل‌ونقل عمومی در نیوبرانزویک

حمل‌ونقل عمومی در سطح استان نیوبرانزویک برای رفت‌وآمد به دیگر شهرها و استان‌های کشور و حتی آمریکا (از مرز ایالت مین) با اتوبوس‌هایی موسوم به مارتاریم باس (Maritime Bus) است. این استان چون وسعت کمتری از دیگر مناطق کانادا دارد، بالطبع مجهز به سیستم پیشرفته مترو هم نیست و مردم با اتومبیل شخصی، اتوبوس و تاکسی رفت‌وآمد می‌کنند.

کار در نیوبرانزویک و بررسی حقوق و دستمزد

بازار کار نیوبرانزویک پویایی و فرصت‌های شغلی متنوع انتاریو، آلبرتا یا بریتیش کلمبیا را ندارد و برای یافتن کار موردنظر تخصصی با حقوق قابل‌قبول شاید نیاز به چند هفته مصاحبه و… داشته باشد، در حال حاضر هم نرخ بیکاری استان تقریباً 5% است.

بیشترین میزان حقوق در این منطقه متعلق به گروه‌های شغلی مدیر مالی و مدیران ساخت‌وساز است که حداکثر دستمزد ساعتی‌شان از 60 تا 72 دلار کانادا است. به همین ترتیب در رده‌های بعدی گروه‌های شغلی مهندسان مکانیک، مدیران حمل‌ونقل، مهندسان صنایع، طراحان نرم‌افزار و اپلیکیشن و معلمان قرار دارند. در ضمن حداقل دستمزد ساعتی استان هم 21 دلار کانادا است.

روش‌های مهاجرت به نیوبرانزویک

علاوه‌بر روش تحصیلی، متقاضیان ایرانی چند روش دیگر هم برای مهاجرت به نیوبرانزویک دارند که در ادامه معرفی کردیم. برای شروع مسیر مهاجرت هم می‌توانید با تیم آتلانتیک 724 تماس گرفته و بر‌اساس شرایط و سرمایه فعلی‌تان، روش مناسب مهاجرت به کانادا را انتخاب کنید.

استان نیوبرانزویک یکی از استان‌های ساحلی یا همان استان‌های آتلانتیک کانادا است، پس اولین مسیر مهاجرتی پیشنهادی، برنامه مهاجرتی آتلانتیک  و البته برنامه استانی نیوبرانزویک است. برای واجد شرایط شدن در این برنامه‌ها باید سابقه شغلی مرتبط با تحصیلات و نمره زبان قابل‌قبول داشته باشید.

علاوه‌بر این دو برنامه، از طریق سرمایه‌گذاری در نیوبرانزویک و یا درخواست ویزای کاری به‌ عنوان نیروی کار ماهر هم می‌توانید از اداره مهاجرت کانادا درخواست ویزا کنید که در صفر تا صد این مسیر، مشاوران آتلانتیک 724 برای ارائه مشاوره و بررسی دقیق پرونده همراهتان هستند.

تحصیل در استان نیوبرانزویک

یکی از بهترین راه‌های مهاجرت به نیوبرانزویک برای متقاضیان جوان‌تر، روش تحصیلی است. در این روش شما باید حتماً مدرک قبلی را از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی معتبر دریافت کرده و برای مقطع بالاتر درخواست بدهید. در این مسیر داشتن مدرک زبان آیلتس یا تافل هم ضروری است که حداقل نمره قابل‌قبول را می‌توانید بر‌اساس رشته مورد‌نظرتان از سایت دانشگاه جستجو کنید.

پیش از شروع ترم لازم است که مکاتبه با دانشگاه را برای دریافت پذیرش یا فاند احتمالی شروع کرده و در صورت لزوم در مصاحبه‌های استاد یا گروه مربوطه شرکت کنید تا پذیرش داده شود. بهترین زمان برای دریافت این نامه قبولی هم سه الی چهار ماه قبل از شروع ترم است و زمان ددلاین‌های هر دانشگاه را که منحصر به خودش است، می‌توانید از سایت آن موسسه آموزشی پیدا کنید.

بعد از دریافت پذیرش باید تمامی مدارک تحصیلی را ترجمه کرده و در سایت اداره مهاجرت پروفایل بسازید. در این سایت درخواست ویزای تحصیلی study permit بدهید تا چک‌لیست مدارک برایتان ارسال شود و در نهایت بتوانید درخواست ویزا کنید. برای اطلاعات بیشتر در این مورد و دیگر روش‌های مهاجرت به کانادا پیشنهاد می‌کنم همین حالا با آتلانتیک 724 تماس گرفته و درخواست مشاوره داشته باشید.

سوالات متداول

برای تحصیل در دانشگاه‌های نیوبرانزویک باید کدام زبان را بلد باشیم؟

تسلط به زبان انگلیسی و ارائه مدرک آیلتس یا تافل برای تحصیل در دانشگاه‌های نیوبرانزویک لازم است.

آیا با خرید فرانچایز در نیوبرانزویک می‌توان به این استان مهاجرت کرد؟

بله متقاضیان امکان خرید فرانچایز در تمام استان‌های کانادا را دارند.

مدت‌زمان صدور ویزای تحصیلی چقدر است؟

مدت‌زمان صدور ویزای تحصیلی برای متقاضیان ایرانی بین 2 تا 6 ماه است و به دلایل مختلف مثل ask مالی یا سربازی ممکن این زمان بیشتر شود.

دانشجویان متاهل برای همسرشان باید درخواست چه ویزایی بدهند؟

دانشجویان باید برای همسرشان درخواست ویزای توریستی یا ویزای کاری work permit بدهند.

فرم ارزیابی اولیه

برای شروع روند مهاجرت خود ، لطفا ابتدا فرم ارزیابی را تکمیل کنید.