راهنمای پیدا کردن کار در کانادا

یکی از سوال‌های اصلی متقاضیان مهاجرت به کانادا معمولا در اولین گام‌های مهاجرت خود با آن روبه رو می‌شوند، این است که چگونه در کانادا کار پیدا کنیم؟ دربارۀ شرایط و مدارک مورد نیاز برای پیدا کردن کار در کانادا سوالات مختلفی وجود دارد که پاسخ همه آن‌ها در این مطلب از آتلانتیک 724 آمده است.

کار کردن در کانادا به مهارت‌های مختلفی نظیر زبان انگلیسی و داشتن سابقه کاری احتیاج دارد. ارائه مدرک‌های تحصیلی، مدرک عدم سوء پیشینه، گواهی سلامت پزشکی، تمکن مالی برای دریافت ویزای کاری، کسب مجوز اقامت موقت و پیدا کردن یک کارفرمای معتبر از شرایط کار کردن در کانادا هستند. اما چگونه می‌توان در کانادا کار پیدا کرد؟ در این مطلب پاسخ این سوال را به شما داده‌ایم.

راهنمای پیدا کردن کار برای تازه واردین به کانادا در سایت های کاریابی کانادا

فرایند استخدام شدن در کانادا چیست؟

برای پیدا کردن کار در کانادا و کسب درآمد روش‌های مختلفی وجود دارد. مهاجران و متقاضیان کار در کانادا می‌توانند از هر یک از روش‌های زیر استخدام شدن استفاده کنند.

خود اشتغالی: یکی از روش‌های کار کردن در کانادا برنامه خود اشتغالی است. اگر می‌خواهید به شکل خود اشتغالی در کانادا کار کنید، باید حداقل ۲ سال سابقه‌کار مرتبط با رشتۀ تحصیلی خودتان را داشته باشید.

اکسپرس اینتری: طی برنامۀ اکسپرس اینتری، متقاضیان باید در سایت رسمی کشور کانادا ثبت‌نام کرده و برای ویزای کاری کانادا اقدام کنند. در این حالت، کارشناس‌ها پروندۀ مهاجرتی شما را بررسی می‌کنند و پاسخ می‌دهند.

دریافت پیشنهاد کاری: در روش جاب آفر کانادا، از طرف یک کارفرما یا شرکت کانادایی پیشنهاد کاری می‌گیرید. کسانی‌ که پیشنهاد کاری دارند، می‌توانند با داشتن مدارک موردنیاز از کشور کانادا اقامت بگیرند. بهتر است بدانید که در این روش، همسر و فرزندان شما هم می‌توانند ویزا بگیرند. از مزیت‌های دریافت پیشنهاد کاری می‌توان به تحصیل رایگان و دریافت خدمات رایگان برای خانواده و فرزندان نیز اشاره کرد.

ویزای کاری استارتاپ: در روش استارت آپ کانادا باید ایده و طرح کاری خودتان را به شرکت‌های کانادایی ارائه کنید. درصورتی‌که بتوانید سرمایه‌گذار پیدا کنید، از طریق ویزای کاری استارتاپی در کانادا می‌توانید شغل دلخواه خود را پیدا کنید.

راهنمای پیدا کردن کار در کانادا برای ایرانیان

روش‌های پیدا کردن کار در کانادا

تصور کنید که به کانادا مهاجرت کرده‌اید و حالا باید کاری پیدا کنید تا بتوانید با آن هزینه‌های زندگی خود را تامین کنید. در ابتدای مسیر ممکن است فرایند پیدا کردن شغل در کانادا استرس‌زا به نظر برسد. با این حال خوشبختانه، کانادا یکی از بهترین کشورهای دنیا در سراسر جهان است، به ویژه برای افرادی که به دنبال کار هستند.

 با توجه به نرخ بیکاری پایین در این کشور، به شما اطمینان می‌دهید با امتحان کردن روش‌هایی که در ادامه مطرح کرده‌ایم می‌توانید به راحتی شغل مورد نظر خود را در کانادا پیدا کنید.

موسسه های کاریابی

موسسه‌های کاریابی در کانادا در استان‌های مختلف این کشور واقع شده‌اند و می‌توانند همانند یک پل میان شما و کسب و کار مورد نظرتان ارتباط برقرار کنند. شما می‌توانید برای پیدا کردن شغل در کانادا از طریق موسسه‌های کاریابی اقدام کنید و برای کسب و کار مورد نظر خود رزومه بفرستید.

برخی از مهم‌ترین موسسه‌های کاریابی در کانادا را در ادامه به شما معرفی کرده‌ایم:

  • AppleOne

محل: انتاریو، تورنتو، ونکوور

صنعت‌های تخصصی: امور مالی، دیگر صنعت‌های عمومی

  • Motion Recruitment

محل: تورنتو

صنعت‌های تخصصی: آی‌تی

  • USTECH Solutions

محل: کبک و تورنتو

صنعت‌های تخصصی: هوافضا و خدمات نظامی، خدمات مالی، تولید و مهندسی، داروسازی و بیولوژی، آی‌تی، خرده‌فروشی و توزیع، ارتباطات از راه دور، بخش عمومی

  • Devs_Data

محل: ونکوور

صنعت‌های تخصصی: آی‌تی

سایت های کاریابی

در بستر اینترنت سایت‌های زیادی دارد که روزانه هزاران آگهی شغلی جدید در آن‌ها منتشر می‌شود. با کمک این سایت‌ها، می‌توانید برای موقعیت‌های مورد علاقه خود که به بهترین شکل با مهارت‌های شما نیز هماهنگی داشته باشد درخواست دهید. در ادامه چندین سایت کاریابی در کانادا را به شما معرفی کرده‌ایم که می‌تواند به شما در جستجوی شغل به شما کمک کند:

سایت کارفرمایان برتر در کانادا

در سایت canadastop100 سالانه ۱۰۰ کارفرمای برتر کانادایی معرفی می‌شوند. بسیار عالی است اگر شما بتوانید شغل مورد نظر خود را نزد کارفرمایی پیدا کنید که از برترین مدیران شغلی در کانادا باشد. در واقع با کمک این سایت شما می‌توانید حرفه مورد نظر خود را در کنار بهترین کارفرمایان کانادایی دنبال کنید.

شبکه های اجتماعی

قدرت شبکه اجتماعی لینکدین را دست کم نگیرید و قبل از آمدن به کانادا با کارفرماها و شرکت‌های کانادایی آشنا شوید. می‌توانید شرکت‌های حوزه کاری خودتان را در لینکدین جست‌وجو کنید و برای آن‌ها رزومه بفرستید. درصورتی‌که به شبکه و گروه‌های ایرانی‌ها و مهاجرین مقیم کانادا وصل شوید، شاید بتوانید سریع‌تر به شغل مورد نظر خودتان برسید. شرکت در رویدادهای مختلف، نمایشگاه‌های کار در شهر و محل اقامتتان می‌تواند به پیدا کردن کار در کانادا برای ایرانیان کمک کند.

ارتباط مستقیم با کارفرما

روش بعدی این است که به صورت مستقیم با کسب و کار مورد نظر خود ارتباط بگیرید و درخواست شغلی خود را اعلام کنید. برای کاریابی در کانادا از این طریق می‌توانید از سایت اینترنتی کسب و کار مورد نظر خود اقدام کنید و یا روابط خود را با کارمندان آن شرکت گسترش دهید تا از آن طریق در آن جذب شوید.

ارتباط گرفتن با سایر مهاجران

یکی از بهترین کارها برای کاریابی در کانادا این است که با سایر مهاجران در ارتباط باشید تا بتوانید از تجربیات آنها استفاده کنید. حتی ممکن است دیگر مهاجران بتوانند در شرکتی که خودشان مشغول به کار هستند یک موقعیت شغلی برای شما دست و پا کنند. اگر آدم اجتماعی باشید این روش می‌تواند خیلی برای شما مفید باشد. توصیه اصلی ما به شما این است که هرگز از اهمیت شبکه‌های اجتماعی غافل نشوید و سعی کنید در گروه‌های مهاجران در شبکه‌های اجتماعی مختلف نظیر کلاب هاوس توییتر و اینستاگرام عضو شوید.

سازمان‌های Non-Profit

برخی از سازمان‌ها در کانادا وجود دارند که خدماتی را به صورت رایگان به مهاجران تازه واردی که به دنبال کار می‌گردند ارائه می‌دهند. از جمله خدمات این سازمان‌ها می‌توان به برگزاری کارگاه‌هایی برای آمادگی پیش از مصاحبه، آموزش رزومه نویسی و غیره اشاره کرد. برخی از این سازمان‌ها و موسسات تنها در استان‌های خاصی از کانادا به ارائه خدمات می‌پردازند در نتیجه قبل از هر چیز باید محل اقامت شما کاملاً مشخص شده باشد.

نکات لازم توجه قبل از پیدا کردن کار در کانادا

تا اینجا متوجه شدید که چطور می‌توانیم در کانادا کار پیدا کنیم. قبل از اینکه بتوانید کار پیدا کنید، لازم است نکات مختلفی را مد نظر داشته باشید. برای مثال اینکه کجا و در کدام استان کانادایی قرار است زندگی کنید و یا اینکه چقدر قرار است برای کاریابی در کانادا هزینه پرداخت کنید.

محل زندگی

کانادا به عنوان دومین کشور وسیع در جهان، ستان‌های مختلفی دارد که پیدا کردن کار در برخی از آنها راحت‌تر و در برخی دیگر سخت‌تر است. متقاضیان پیدا کردن کار در کانادا قبل از هر چیز باید محل زندگی خود را به صورت دقیق مشخص کنند. در این زمینه کارشناسان ما در آتلانتیک ۷۲۴ به شما توصیه می‌کنند که جستجوی کار در کانادا را در فضای محدودتری دنبال کنید. اگرچه این کار فرصت‌های شغلی پیش روی شما را کاهش می‌دهد، اما جستجوی شما را هدفمندتر می‌کند.

بهترین استان‌های کانادایی برای پیدا کردن شغل عبارتند از:

  • تورنتو
  • ونکوور
  • بریتیش کلمبیا

هزینه‌ های کاریابی

در دوره‌ای که به دنبال شغل مورد نظر خود به عنوان یک تازه وارد در کانادا می‌گردید حتما باید حواستان به هزینه‌های کاریابی نیز باشد. این هزینه‌ها می‌تواند شامل موارد مختلفی همچون شرکت در کارگاه‌های آموزشی، ترجمه مدارک و حتی هزینه‌های مربوط به آزمون‌های زبان باشد.

مهارت های زبان انگلیسی و فرانسوی

با توجه به اینکه کشور کانادا یک کشور دو زبانه است، اگر بحث مهاجرت کاری در میان باشد فاکتور زبان اهمیت بسیار بیشتری پیدا می‌کند. شما باید حتماً مطمئن شوید که در یکی از این دو زبان مهارت کافی را دارید.

حوزه تخصصی کار

قبل از هر چیز باید دقت کنید که آیا حوزه کاری و تخصصی شما در لیست مشاغل مورد نیاز کانادا وجود دارد یا خیر. علاوه بر این اگر قصد دریافت جاب آفر کانادایی داشته باشید حتماً باید طبقه‌بندی ملی مشاغل کانادا و یا همان ناک‌های کانادایی را از پیش چک کنید تا مطمئن شوید که مهارت شما در دسته‌بندی‌های آن قرار دارد.

مدارک مورد نیاز

با توجه به شیوه مهاجرتی که انتخاب می‌کنید مدارک مورد نیاز شما برای ارائه به کارفرما می‌تواند متفاوت باشد. با این حال برخی مدارک هستند که جنبه عمومی‌تری دارند و همواره ضروری هستند، برای مثال می‌توان به ورک پرمیت کانادایی، مدارک تحصیلی و مدارک آزمون‌هایی نظیر آیلتس اشاره کرد.

راهنمای پیدا کردن کار در کانادا

چطور برای شغل مورد نظرم آماده شوم؟

اگر غل مورد نظر خود را در کانادا پیدا کرده‌اید و در مراحل آمادگی هستید حتماً باید به دو نکته بسیار مهم توجه کنید. اول از همه باید یک رزومه خوب آماده کنید. یک رزومه نه تنها مهارت ها و تجربیات شما را نشان می‌دهد، بلکه می‌تواند حرفه‌ای بودن شما را نیز نشان دهد. در هنگام نوشتن رزومه، مهم است که:

  • همه چیز را ساده نگه دارید.
  • رزومه شما نباید بیشتر از دو صفحه باشد،
  • رزومه خود را با فونت استاندارد و طرح بندی ساده ایجاد کنید.
  • از ساختارهای راهنمای دولت کانادا برای نوشتن یک رزومه خوب استفاده کنید.

گام بعدی آماده شدن برای یک شغل این است که در مصاحبه شغلی خود خوش بدرخشید. مرحله مصاحبه شغلی می‌تواند استرس بسیار زیادی را برای متقاضیان دریافت شغل در کانادا به همراه داشته باشد. توصیه ما به شما این است که در این مرحله هرگز اعتماد به نفس خود را از دست ندهید و به جزییاتی نظیر لباس، زبان بدن و حتی سبک گفتگوی خود دقت کنید.

جمع بندی نهایی

با مطالعه این مطلب در آتلانتیک ۷۲۴ متوجه شدید که برای پیدا کردن کار در کانادا باید به چه نکاتی توجه داشته باشید. کاریابی در کانادا به ویژه برای مهاجران ایرانی می‌تواند با چالش‌های بسیار زیادی همراه باشد. اینکه استان محل زندگی خود را درست انتخاب کنید، شیوه مناسبی را برای پیدا کردن شغل در کانادا انتخاب کنید و بتوانید شبکه بزرگی از دوستان مهاجر و غیرمهاجر برای خود داشته باشید در این مسیر بسیار مهم است.

بعد از اینکه توانستید شغل مورد نظر خود را در کانادا پیدا کنید باید مراحلی نظیر مصاحبه شغلی و ارسال رزومه کاری را نیز پشت سر بگذارید. فراموش نکنید که موسسه مهاجرتی آتلانتیک ۷۲۴ می‌تواند در تمامی مراحل مسیر مهاجرت کاری به کانادا همراه شما باشد و چالش‌های شما را به حداقل برساند.

سوالات متداول

پرتکرارترین سوالات کاربران در خصوص کاریابی در کانادا عبارتند از:

بهترین روش ها برای کاریابی در کانادا کدامند؟

دریافت جاب آفر، ویزای کاری استارتاپی و ویزای اکسپرس اینتری از بهترین مسیرهای مهاجرت کاری به کانادا هستند.

بهترین استان‌ها برای پیدا کردن شغل در کانادا کدامند؟

 استان‌های کبک، بریتیش کلمبیا و انتاریو و تورنتو بیشترین فرصت‌های شغلی را در کانادا دارند.

چالش برانگیزترین مراحل پیدا کردن شغل در کانادا چیست؟

آماده کردن یک رزومه حرفه‌ای و همچنین مصاحبه حضور با یک کارفرما می‌تواند بسیار استرس‌زا باشد. همچینی دوزبانه بودن کشور کانادا نیز می‌تواند چالش‌های مختلفی را به وجود بیاورد.

آیا به عنوان توریست می‌توان در کانادا کار کرد؟

خیر، توریست‌ها بدون داشتن ورک پرمیت، اجازه کار کردن در کانادا را ندارند و برای اینکه بتوانند کار کنند باید ویزای کاری بگیرند.

آیا بدون ورک پرمیت کانادایی می‌توان در این کشور مشغول به کار شد؟

معمولا مهاجران خارجی برای کار در کانادا باید حتماً ورک پرمیت داشته باشند. با این حال در شرایط خاصی ممکن است، مهاجران بتوانند بدون ورک پرمیت در کانادا مشغول به کار شوند.

برای مشاوره حضوری و تلفنی رایگان فرم زیر را تکمیل کنید

فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان موسسه مهاجرتی آتلانتیک 724 در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و شرایط شما را رازیابی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *